Privat

Vi sætter en stor ære i at levere et solidt og smukt stykke malerarbejde, der på alle måder lever op til jeres forventninger. Derfor gør vi meget ud af at gennemgå og rådgive, om hvilke muligheder og forskellige løsninger der er for lige netop jeres bolig, således at der er en god fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Ingen opgave er for stor eller lille.

  • Reparationer, vedligeholdelse, om- og nybygning
  • Parcelhuse og villaer
  • Sommerhuse
  • Lejligheder og arbejde på vedligeholdelseskonto
  • Forsikringsskader

Her på siden kan du læse mere om de områder, vi arbejder med og finde billeder og inspiration.

Som medlem af Danske Malermestre er vi omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning. Det er jeres sikkerhed for godt og veludført malerarbejde.

Vi leverer 1 klasses malerarbejde til aftalt tid og pris, og holder altid hvad vi lover – ingen ubehagelige overraskelser!

Ring for et gratis og uforpligtende møde med efterfølgende skriftligt tilbud.

Kundeudtalelser:​

Morten Hjørngaard, Gentofte:

Bente Schmidt Sørensen havde hele malerentreprisen i forbindelse med, at vi byggede nyt hus. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og med samarbejdet med Bente og hendes medarbejdere. Bente går ikke på kompromis med kvaliteten og hun efterlever de indgåede aftaler. Vi vil helt sikkert benytte Bente igen og kan klart anbefale hende til andre.

Marianne Spangslev, Frederikssund:

Hermed sender jeg mine bedste anbefalinger på udført malerarbejde på udvendig træfacade, udført i efteråret 2012.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger på udført udvendigt malerarbejde. Arbejdet forløb meget uproblematisk både hvad angår kvalitet, aftalt pris og udført til den aftalte tid. Også selv om det indimellem var lidt dårligt vejr, var malerne meget stabile.

Jeg er således meget tilfreds - og vil bruge Bente Schmidt-Sørensen fremover, og kan kun give mine bedste anbefalinger videre!

Erik Both og Jette Bergø Both, Hørsholm

I september 2012 har vi fået malet vores udvendige træværk af Bentes malerfirma. Vores meget store tilfredshed med firmaet skyldes flere ting, bl.a. at

- de aftaler, vi indgik, blev overholdt til punkt og prikke

- kvaliteten af arbejdet

- og ikke mindst oprydning og finish.

Stor tak til malersvenden Berit for det veludførte resultat, og også en tak til lærlingen.​

Kontakt os i dag og sæt farver på tilværelsen

Vi har mere end 30 års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring. 

Brug under 2 minutter på at udfylde formularen og kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud eller se dig omkring her på siden, hvor du kan få et indtryk af vores arbejde.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Mere end 30 års erfaring

25 års jubilæum som malermester - Du er altid i trygge hænder.

Elsket af vores kunder

​​Vi har 5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​ - Læs anmeldelser

Vi ser løsningerne

​​Hos os får du løsningsorienterede malere​, som altid ser muligheder.

Vi bor i Nordsjælland

​​Vi har hjemme i Jægerspris, men kører i hele Nordsjælland​.

Hvad siger vores kunder

Vi samler på glade kunder.
​Læs om vores kunders oplevelse med os.

Gode råd, flot arbejde, god pris

Vi fik gode råd om farver og overflader; arbejdet blev udført nøjagtig som aftalt og fakturaen var helt rimelig. Absolut intet at klage over - vi vender tilbage.

Lars Kolind

Opfriskning af stue, bryggers og gang

Flot udført arbejde samt tilhørende god kommunikation med Bente og hendes kollegaer. Vil klart benytte dem igen.

Rasmus

Flot resultat - klar anbefaling herfra

Vi var af forskellige årsager kommet i bekneb mht. klargøring af køkken/alrum efter nedtagning af gammelt køkken. Til vores store glæde kunne Maler-Bente presse os ind med kort varsel. 

De to malere, som udførte arbejdet var professionelle ift. rådgivning og afleverede et super flot resultat. De var endvidere utroligt søde og imødekommende og fokuserede på, at det blev flot, og som vi gerne ville have det.


Der blev leveret til tiden, ryddet op og det stod knivskarpt, da de gik. Tak.

Vi vil ikke tøve med at anbefale Maler-Bente og hendes medarbejdere.

Kirsten

Vi har nu to gange brugt Bentes

Vi har nu to gange brugt Bentes malerfirma. Virkelig fint arbejde. En fejl vedr. ralfarve på træværk her anden gang blev hurtigt rettet, så at vi kunne være fuldt tilfredse med resultatet.

Vibeke Ribov

Perfekt kvalitet, pris og samarbejde!

Jeg har samarbejdet med Malermester Bente Schmidt-Sørensen og hendes team i nu 11 år, fra de store opgaver, såsom maling af en gammel lejlighed med vægge i flere farvekoder og speciel glansfuld panelmaling, til de mindre opgaver såsom lakering af gamle køkkenlåger.

Alle opgaver er løst i høj kvalitet, til en fin pris og til den aftalte tid! Mere kan man ikke ønske af godt håndværk, men det får jeg, god rådgivning og altid hensynsfulde og behagelige medarbejdere.


Jeg vil give Bente mine allerbedste anbefalinger og glæde mig til vores fremtidige samarbejder.

Susanne Estrup

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs hvad vores kunder siger om os.

Susanne Estrup

★★★★★

Jeg har samarbejdet med Malermester Bente Schmidt-Sørensen og hendes team i nu 11 år, fra store opgaver, såsom maling af en gammel lejlighed med vægge i flere farvekoder og speciel glansfuld panelmaling, til de mindre opgaver såsom lakering af gamle køkkenlåger.

Alle opgaver er løst i høj kvalitet, til en fin pris og til den aftalte tid! Mere kan man ikke ønske af godt håndværk, men det får jeg, god rådgivning og altid hensynsfulde og behagelige medarbejdere.

Jeg vil give Bente mine allerbedste anbefalinger og glæde mig til vores fremtidige samarbejder.

Melanie Hellesøe Orth Lund

★★★★★

Vi var af forskellige årsager kommet i akut bekneb mht. klargøring af køkken/alrum efter nedtagning af gammelt køkken. Til vores store glæde kunne Maler-Bente presse os ind med få dages varsel . De to malere, som udførte arbejdet var professionelle ift. rådgivning og afleverede et super flot resultat. De var endvidere utroligt søde og imødekommende og fokuserede på, at det blev flot, og som vi gerne ville have det.

Der blev leveret til tiden, ryddet op og det stod knivskarpt, da de gik. Kæmpe stor tak for en helt igennem fantastisk indsats .
Vi vil ikke tøve med at anbefale Maler-Bente og hendes medarbejdere.

Se flere anmeldelser her​

Bente Schmidt-Sørensen - Malermester ApS

Birkemosevej 11, Over Draaby, 3630 Jægerspris​

Telefon: 21 28 35 03

Fax: 70 20 25 67

E-mail: bss@maler-bente.dk

CVR​: 32324169

Kontakt

Telefontider:
Mandag – fredag: 07.00 – 17.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Din garanti

en-maler